Noticies

Ultra Trail de Emmonà (Girona)

26/06/2013   ·   By   ·   Comentarios desactivados en Ultra Trail de Emmonà (Girona)   ·   Posted in Noticies

julio                               El cap de setmana del dia 15 i 16 de juny, Julio Sancho Sanchis soci del Club d’Atletisme Meliana va participar en l’Ultra Trail de Emmoná en el pirineu de Girona amb el dorsal 122,l’eixida i l’arribada estava en Sant Joan dels Abadesses. Amb un recorregut de 106 quilòmetres i un desnivell de 8300 metres positius /8300 metres negatius, un dels recorreguts més durs del calendari d’Ultra Trail. Va estar acompanyat del seu fill i un amic i amb un temps total de la prova de 31 hora i 28 minuts, inclòs les 5 hores de parades acumulades. El seu objectiu era conèixer aquesta prova, la seua duresa i acabar en bones condicions, i així va ser quedant el que feia 145 de la general. L’experiència va ser brutal, com el recorregut sense descansos pujades i baixades trobant desnivells del 45 % . La prova va començar amb una altitud inicial de 773 metres arribant a 2450 metres, estava previst arribar al Puigmal de 2909 metres però el risc d’allaus va obligar a l’organització a variar el recorregut i no per açò va deixar de ser d’una duresa increïble i molt tècnic.
Ha sigut una experiència inoblidable per haver superat aquesta ultra prova i per la satisfacció d’haver-ho compartit amb el seu fill.

Tragèdia en la Marató de Boston

16/04/2013   ·   By   ·   Comentarios desactivados en Tragèdia en la Marató de Boston   ·   Posted in Noticies

Boston
Des del Club d’Atelisme Meliana volem enviar les nostres condolences als familiars tant de les persones mortes i ferides en l’atemptat ocorregut en la Marató de Boston.
Així mateix volem solidaritzar-nos amb els organitzadors de la Marató i tots els ciutadans de Boston, des d’ací els enviem un missatge d’esperança i fraternitat.

Si amb aquestes bombes volien fallir l’esperit humà, es van equivocar d’esdeveniment. No Saben del que està fet un RUNNER

Circuit Diputació

26/03/2013   ·   By   ·   Comentarios desactivados en Circuit Diputació   ·   Posted in Noticies

circuitdipu

 

 

 

 

Tots els socis que estiguen interessats en el Circuit de la Diputació se us informa que ja estan obertes les inscripcions del 16 Circuit de la Diputació, l’enllaç és www.circuitodiputacionvalencia.es

 

X Volta Peu a Nazaret

25/03/2013   ·   By   ·   Comentarios desactivados en X Volta Peu a Nazaret   ·   Posted in Noticies

 torrero

El dia 24 de març el Club d’Atletisme Meliana  participa en la X Volta Peu a Natzaret.
Volem destacar a un participant soci del Club, Luis Torrero (dorsal 99) que per lesió en la Marató de València del 2011 i després de dos anys de rehabilitació torna a xafar l’asfalt. Li donem l’enhorabona

 

Marató de Barcelona

21/03/2013   ·   By   ·   Comentarios desactivados en Marató de Barcelona   ·   Posted in Noticies

oscar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar José Juan Vidal soci del Club d’Atletisme Meliana va participar el 17 de març en la marató de Barcelona amb el dorsal 274, i va entrar en meta el que feia 2807 amb un temps de 3:25:01.

 

© Club d´Atletisme Meliana